Nya regler för Rutavdrag

Arbetar just nu med att rensa upp en vilatomt, kunden har inte haft tid själv och bestämde sig för att ta hjälp. Det här arbetet är ett typiskt rutavdrags jobb. Beskär, klipper, blåser bort gamla löv och röjer sly. Ibland har man bara inte tid att ta hand om sin trädgård. Hör av er om ni vill ha hjälp. 


Häck- och gräsklippning, krattning och ogräsrensning ger sedan tidigare rätt till rutavdrag.  

Från och med den 1 augusti ger också följande trädgårdsarbeten rätt till rutavdrag:  Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar. Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning. Kompostering och ihop samling av trädgårdsavfall inför bortforsling. Återställande av mark efter att träd och buskar tagits bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s