Weekend in Paris 

I helgen var jag i Paris med min dotter. Jag har bott i Paris men eftersom det var första gången för Ylva så  gjorde vi alla turist attraktionerna. Vi satte på oss bästa promenadskorna och sen gick vi över hela Paris. Vackert, fint, skönhet vart man än vänder blicken Fick massor med inspiration, både enkelt och sofistikerat. Klippt buxbom med sommarblomman Gaura i Trocadero.


Grönsaker i rabatterna blandat med sommarblommor. Längst fram en Mangold med röda själkar och längre bak en massa dill. Blev väldigt förtjust i dillen, ett stort fluff i mitten. 

Vid marknaden i Clignancourt, här har dom byggt upp en vägg med blommor och kvistar. Verkar vara tillfälligt för den såg lite vissen ut men idén  är fin just för att den var lite spretig med sånt som man plockat själv, lite som en midsommarstång kan se ut. Kanske en idé till ett bröllop, fest, modevisning eller fotografering. Bakom väggen ser ni restaurang La cocotte, design by Philippe Starck. 

Det här huset låg också vid marknaden, svårt att se att det är ett hus bakom murgröna, coolt. Undrar hur man beskär?

Promenad längs Seine, det här är ett enkelt sätt att fixa till trista krukor. Klä in dom i Bambu and voilà. 

Man behöver inte alltid ha blommor eller träd i krukorna, dom här jättekrukorna hade man planterat stora yviga buskar, snyggt. 


Ingången till en blomsterbutik i Marais, galet fint. 


Smal gång in till ett företag, dom har lyckats plantera Bambu som en vägg trots att planterings ytan bara var ca 40 cm djup. Måste vara ett väldigt bra underarbete. Snyggt blev det med färgen på ingången.

Bilder: Marie lindfors garden 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s