Sorgligt och fint med begravning

Min bästa väns mamma begravdes förra veckan efter många års kamp mot cancer. Kändes fint att jag fick äran att göra blommorna. Efter samtal, mail och några bilder på förslag kom vi fram till vad som skulle passa Eva, som älskade blommor. Det blev en urnkrans och ett stort hjärta från hela deras familj. Det tog några vändor till blomstergrossister innan hade jag fått dom blommor jag ville ha, arbetet med hjärtat tog några timmar och det kändes skönt att det fick göra det. Tänkte under tiden på alla roliga minnen jag haft med min vännina och hennes mamma.

img_2545
img_2547
img_8414-1

img_2561

img_2562

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s